mek da ©™

Dear diary, 26.11.2015 genap 7 tahun umur abang, Wan Adam Haikal Bin Wan Zamri.


Ye tahun ni mama janji, mama hadiahkan kek ikut tema yang abang pilih. Tahun lepas mama rasa ralat sebab mama beli kek untuk abang ikut selera dan tekak mama. hahaha!!
So, tahun ni nih la tema pilihan abang. Football Barcelona! Barca DIE HARD FAN KATANYA...


Celebrate kecil-kecilan sahaja di KFC. 

Adik majuk sebab adik ingat mama belikan kek frozen untuk dia sekali hehe tapi adik tetap happy tengok kek pilihan abang.


Abaikan mama yang gemuk dan bermata merah hehehe..


Mama doakan abang dipanjangkan umur, murah rezeki, jadi anak yang soleh & bijak. Hormat pada orang tua, rajin belajar & dapat capai cita-cita abang ye. Katanya nak jadi football player hehe. AAMIIN :)






Layan KFC HOT & CHEEZY


Mama tempah kek ni dari DANISHA BAKERY. Harga RM55 untuk 1/2 kg


Mama harap abang suka yeahhh.. mama tak bagi hadiah ape2 pun lagi kat abang tapi mama janji mama akan bawa abang ke satu tempat impian abang sebagai hadiah bufday. Insya ALLAH.. Kat mana? tettttt... coming soon update. AAMIIN. 


Labels:
Reactions: 
0 Responses