mek da ©™

Dear diary,

Hai....... kak mek ada ni, baru balik dari jjcm bandar melaka kahkahkah. Masih rindu lagi ni kat melaka sampai kan lemauuu xmo apdet blog kohkohkoh sangat poyo statement ini. By the way, 10 hari blog berhabuk alaaa.. baru 10 hari derrrrrrrrr.

Cendol House ni kat JB. Dekat gilllsss dengan rumah kak mek. Salah satu kedai cendol dan tempat mengeteh yg amat fofularrr di JB ni haaa...


Jumaat hari tu maa dan abah kak  mek baru sampai dari kelantan. Yesss!! maa datang lagi yuhuuu... bahagia rasanya bila maa abah ada di sisi!


Tak de g mana, petang tu kak mek ajak maa abah ngeteh kat area kg melayu je.. simpan tenaga sbb esknya nak ke Melaka! horeyyy :)

opSS!! entry melaka nextt yaa!


Macam-macam cendol ada kat sini.. boleh pilih.. rasanya not bad!


CENDOL HOUSE

Address41, Jalan Utama, Kampung Melayu Majidee, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
Hours
Open today · 12–7PM



Till then,
mekda.

Labels:
Reactions: 
0 Responses