mek da ©™

Dear diary.. kebetulan sahabat lama a.k.a bff zaman sekolah ade urusan di jb (Utm skudai) ...so ape lagi ajak jumpa and makan2 lar... hehe.. memula tu kitorang plan nak makan nasi arab.. mmg xde rezeki.. dua2 kedai nasi arab berdekatan tutup. Disebabkan my friend lom penah cuba pekena abc paling power di johor bahru ni.. maka dgn sepakatnya kami ke medan selera azmi wawa yang sekarang ni telah berpindah kat depan masjid kg melayu majidee. Kalo dahulu gerai ni terletak berhadapan klinik kesihatan kg melayu. Kat sini macam2 boleh makan.. murtabak kg melayu, soto, bakso, rojak, mee bandung, mee rebus tulang , nasi ayam, nasi briani haihhhh mcm2 lah hehe. Murtabak cheese pum hadoo.. yg  penting Abc power tu jgn lupa oder ekkk.. hee... terbaek!! Tip top yummeh coklat meleleh :)

Labels: ,
Reactions: 
0 Responses