mek da ©™

Dear diary, Western Talam... nampak macam menarik ke tak wei?!! hehe.
Pada mulanya mek mengetahui mengenai fenomena western talam ni famous dari salah sebuah kedai makan di Melaka. Dan kini... kat JB pun ade... rata-rata kedai dah tiru kekeke....ok jom kite tengok Western Talam versi JB gitu...


Untuk korang yang berada di JB boleh la singgah menikmati western talam ni di Mak Dara Corner Cafe, Kg Melayu Majidee.. makan ramai-ramai lagi best.. satu talam leh makan sampai 5 org.. kami makan 4 beranak pun tak abis.. ehekk lain la kalo korang terlajak lapar makan 2 orang pun tak sedar hahahah.............. 


Kisahnya kami saje-saje nak try nikmat makan western dalam talam. Konon-kononnya laaaa...huhu


Agak malang sedikit sebab terpaksa menunggu lama... may be sebab malam minggu, ramai customer. Mohon tuan kedai upgrade servis... hehe. Apepun rasa makaan kat sini sedap jugak... boleh la... 


Mek suka dekorasi kedai ni... cantik


Amboi adik...... adik mkn fries jekk..


Coke, Lemon Ice, Longan, Tea O Ice


Ok tuan tanah pun nak posing jugak ok.. haha.. sebelum terlupa, korang mesti tertanya-tanya berapa harga satu talam western tu kan? Ok harganya RM 39.90 didatangi dengan spagetti (boleh pilih carbonara atau bolognese), fries byk giler letak mayonis, chicken chop 2 ketul besar, meatball ade cheezy cheese kalo tak silap ade 11 ke 12 ketul meatball........ alhamdulillah kenyang :) #happytummy


MAK DARA CORNER CAFE
No.41, Jalan Sekolah
Kampung Melayu  Majidee, Johor Bahru

*Ditutup pada setiap hari Selasa



Till then.....................mekda


Labels: ,
Reactions: 
0 Responses