mek da ©™

Dear diary,

Pantai Klebang dengan coconut shake umpama isi dengan kuku, memang tak dapat dipisahkan. Sebut je Klebang pasti terbayangkan coconut shake shake shake uoolsss!


Dah asyik pegi muzium, budak-budak pun bosan jugak kan.. so ape kata kite lepak kat pantai pulak amik2 angin petang sambil sedup coconut shake basahkan tekak..




Yang benonya kat klebang ni byk gilerrr gerai coconut shake di sepanjang Pantai Klebang! Gerai-gerai makanan pun byk...! pilih je nak yg mana.. yang paling fofularrr dan kena beratur pjg sudah tentu 'Klebang Original Coconut Shake'. Kami tak pergi kat gerai glamour tu........ cukup sekadar merasa dari gerai sekitar pantai asal bunyi klebang pun jadi lah hahahaha.. may be next time br kami dtg beratur ok kikiki........


not bad......... 


my mum............










Suka la budak-budak ni dpt main-main............


si zara nak mandi pantai... tak de org mandi pun dikkk oiii



kesudahannya main bubbles


outdoor activities with kiddos..........






Yg kelakornya... masa kat Klebang aritu kak mek tercari-cari 'Bustel hotel melaka' ni.. ala mcm gambar google kat bwh ni... 


bilik hotel dlm bas gitu.. di pantai klebang


cari punya cari tak de nampak la pulak.. siap kecewa lg... dlm hati feeling-feeling nak bergambar kat bustel tu........




Pastu nampak tandas bas dengan pintu tertutup ni... nak bergambo laki kak mek ckp.. ntah ape2... xde org posing pun kat situ....... hahaaha terus tak jadi oiiii

Bila balik google punya google... rupanya BUSTEL MELAKA dah lama tutup operasi hahahhahahahhah!!!! dah 2 tahun oiii.. patut dah xde... cafe bus pun dh xde... lambat sgt ko dtg Melaka mek!!! sabo jek la ;(

Antara tarikan lain kat Pantai Melaka, dua tempat ni gambar google je........... tak sempat nk g posing. Hehehe...


1) Muzium Kapal Selam



 2) Padang Pasir Klebang


If nak ke kedai original coconut shake, boleh cari di alamat ni :-

Klebang Original Coconut Shake
5, 75200 Klebang, Melaka, Malaysia






Till then,
mekda
don't mess with melaka


Labels: , ,
Reactions: 
0 Responses