mek da ©™
Dear diary, weekend xde kemana-mana.. yok kite jjcm kat Bateri. Asalnya tempat ni kilang bateri EVEREADY, tapi sekarang wuhuuu! tengoklah sendiri, dah jadi tempat happening. Kikiki... nak jugak mek berposing-posing kat sini. Anak2 la yg jd mangsa sebagai model upahan. Hahaha.. kejam! Byk kedai jualan dan kafe2 menarik di sini. Shopaholic should come here.. butik naelofar pun ade! But.. tempat ni belum 100% siap sepenuhnya namun ok je utk jln2 cari makan di hujung minggu. Untuk yang plan nk ke sini, meh sini mek tepek address ye. BATERI No.83, Jalan Tampoi, 81200 Johor Bahru. Operation hours daily 12pm - 12am. So enjoy!!!
Labels: ,
1 Response
  1. terbaik.
    dari kosong tempat tu, baik la dimanfaat kan :)
    bagus bagus bagus...