mek da ©™

Dear diary, kali pertama berkunjung ke

D'Apple Cafe & Restaurant
Lot 2439, Simpang 3, Jalan Maktab, 16100 Pengkalan Chepa, Kelantan, Malaysia.


Actually cafe ni ade je kat bandar kota bharu, tapi tersinggah kat cawangannya di Pengkalan Chepa iaitu di sebelah Pejabat Pos Pengkalan Chepa. Pada mulanya nak pergi ke satu restoran ni, tapi tutup pulak malam tu..uhuk uhuk...sambil-sambil amik angin kat airport, kami late dinner di sini huhu.


Haikal memesan nasi ayam D'Apple, lupa pulak nk cuba sedap ke idok....


Ade pelbagai menu western..


Rasanya special dish kat sini ialah sizzling chicken chop


boleh tahan tapi sos sedikit pedas..


maaf lah..dah cuba terbalikkan tapi dia tetap nak senget mcm ni haha...bandung layer idaman haikal


roti bakar & nescafe tarik.......


Bagi yang ingin berkunjung, cafe ini dibuka dari jam 6 petang hingga 12 malam.

Juga terdapat di Pusat Bandar Kota Bharu :)

Lot 392, Seksyen 8, Jalan Parit Dalam 15000 Kota Bharu 





Till then.................mekda.

Labels:
0 Responses