mek da ©™

Dear diary, sambungan cerita ke Legoland. Hahaha.. tak abis-abis lagi woi nk story mori pasal jln2 ke Legoland nih kikiki.


Kami pergi water park je pun. Budak-budak ni memang hantu air. eakkk!


Bukan setakat budak-budak, mak budak lagi over sebenarnya hehehe. Bergambar kat pintu gerbang masuk tak abis-abis!!



Kami banyak habiskan masa main-main air kat tempat budak2... biasalah kena pantau diorang ni main-main. Si Haikal ni kadang menghilang entah ke mana. 


Si Zara memula xnak main sangat, tapi bila dah nampak lego-lego banyak tuuu dia dah mula excited. 


Ok gemuk, iskk



Sambil mandi sambil main lego. Tang ni yang best bagi budak. 




Si Zara tukang kutip lego.











Kat area ni sangat-sangat panas. huuuu




Kami beli makan dengan baucer makanan yang diberi masa beli tiket. Ok la rasa tak la lapar sangat time tu sebab dah tibai nasi lemak sebelum masuk legoland.


Satu set chicken wrap ni RM15. huhu.


Okay dah nak balik. Next, Legoland Theme Park. 

Enjoy!!


Labels: , , ,
0 Responses