mek da ©™

Dear diary,

Bayou Lagoon Park Resort  #waterpark

Waterpark time! Ini yg budak-budak ni tak sabar nak main. Aduhai anak....... layankan! Reward untuk kamu berdua. Mandi la sampai lebam ye nak ... kahkahkah




Mama pun ape kurangnya, kalo boleh nk naik gelongsor mengalahkan budak-budak huhuhu


Kawasan ni sesuai untuk budak-budak kecik bawah 7 tahun


Kiranya ni port si zara la... sorang-sorang dia mandi kat sini. Mama perati dari jauh jek. Kena hati-hati, licin jgk tau.. mak pak jgn sibuk main tel jek (opsss ckp kat diri sendiri ke nih? haha)


kolam ni pulak sesuai utk baby...kikiki


yg belakang tu port haikal.........  kalo ada geng lg best mmg havoc laaa.. plan pegi ramai-ramai lg best benonyaaa... 


hampir-hampir lebam :P




Alhamdulillah cuaca elok sampai ke petang. 


Pengunjung dari luar juga ramai kat sini, maksud hakakk yang tidak bermalam kat sini. Patut la ramai gilerrr huhu.. 


Layanzzz







kiddos have fun



Papa pun layan mandi manda


Mama posing sopan giturrr hahahaaaaaaaaa







Start main air dekat-dekat jam 4.  Jam 6 ptg  2 org ni dah mula lapar... kahkah
Mintak belikan makanan. Seperti biasa kena tahan sikit la dengan harga makanan dlm ni... nak bawa masuk makanan dari luar pun tak bolehkan.. terpaksa la huhu.

Antara yg dijual di sini. Nugget, hotdog, fries, jagung susu, megi cup.. aiskrim. Tak banyak pilihan. Megi cup rege RM 5.

Belikan budak ni nugget.. satu set ada 5 ketul RM 5.50 so beli  2 set. Air tin RM 5.50 satu. 2 set nugget & 2 air tin total = RM 22

Lepas makan sambung lagi main air sampai la dekat kol 7 malam. 
Untuk pengetahuan, waterpark dibuka sehingga jam 7 malam ye :)



time ni dah dipaksa stop main air.. masing-masing sejuk beku



bergambar kenangan Love Lock Bayou Lagoon


ini budak kuat main air sampaikan pecah bibir & berdarah kat kelopak mata pun tak sedorrrr... huhu. Ade luka sikit masa naik gelongsor.......



Sebelum kuar sempat lagi terjun kat pool... sebelah utk budak-budak, sebelah lagi utk kiddossss



mak pak selpi sambil tunggu anak main air...... 


yg penting guna filter hahahaha............



K lah dah penat. Nak naik bilik. Lapar. Nak makan. 
Bersambung.............................................


Till then,
Mekda.



Labels: ,
Reactions: 
0 Responses