mek da ©™
Dear diary... yes, mek mmg suka amik.gambo makanan. Hahahaha..layan!!
Labels: 2 comments |
Reactions: 
mek da ©™

Dear diary... emm mungkinlah... anak2 pun ikut perangai mamanya yang suka berselfie. Pantang nampak kamera mulut mesti nak muncung lagi2 si zara tu hikhik. Mama nya sejak dari azali ok suka bergambar. Kalo dulu album gambo mmg bertingkek2 lah. Skang ni semua gambo simpan kat pc. Best dulu2...gambar tersimpan elok di dalam album. Setiap album ade tajuknya... zaman kecik, zaman sekolah, zaman universiti, zaman bercinta, zaman bertunang, zaman kahwin... tapi sejak dah ade anak, takde pom album untuk anak... semua simpan dalam pc.. sayangnya....:)

Labels: 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™

Dear diary.. haha misi mengosongkan gambar dalam henpon.. so haruslah semua tepek kat blog... tu pun dh byk delete... haikal pun dah makin besor.. dah makin tembam.. kuat makan anak mama ni.... hehe....tahun depan dah nak naik darjah satu... moga abang haikal semakin rajin belajar ye amin...

Labels: 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™

Dear diary.... zara dah besar.. dah petah bercakap.... makin lasak... skang dah nak setahun umurnya.... cayang adik!! Muah...

Labels: 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™

Dear diary.. dah jadi viral agaknya ramai org dok post benda nih. Mangga asam boi bukannya x pernah buat dan makan kan.... haha.. tp biasa mkn letak cuka dan belacan. Mmg mengiurkan lah bila tgk org post dan jual kat online. Kalo mek jual laku tak? Haha.... cuba jgn tak cuba rangup manis pedas mmg mabelos uollss!

Labels: 1 comments |
Reactions: 
mek da ©™

Dear diary... cuti hari deepavali semalam pegi tesco beli bahan utk buat puding roti nih. Huhu dari minggu lepas nak buat x jadi2..dah lama x buat puding roti nih. Kali ni pakai roti coklat kiamis gardenia tuh... mek buat kukus.. ade org bakar kan? Mn lg sedap ekk..

Labels: 1 comments |
Reactions: 
mek da ©™
Dear diary... gambar2 hashtag dari dapur mek da ekekeke... ikan pari bakar, sotong bakar dan ayam masak kicap mayonis huihhh meleleh tak kikiki.. yg bakar2 semua tu incik suami yg masak hahaha!!!
Labels: , 0 comments |
Reactions: 
mek da ©™
Dear diary... selasa minggu  lalu bersamaan 14.10.2014 mek diberi arahan oleh incik bos ke Berjaya Waterfront Hotel Jb dekat the zone utk mengikuti seminar gst yang telah dianjurkan oleh pihak lembaga pelabuhan johor bersempena dengan port week 2014. Huhhh ayat x sempat nak nafas hahaha...!! Dalam seminar tersebut intipatinya byk membincangkan mengenai konsep dan pendaftaran gst. Ops lupa lak nak terangkan ape itu gst maklumlah uolls kan dah tau ape itu gst kan. Mek nih masih blur2 lagi. Hihihi. Alhamdulillah sgt suka dgn majlis ilmu mcm ni. Rasa open sikit kepala hotak hahaaaa.. hope ade lg peluang seumpama ini akan datang ehekkk:)

sambil meyelam minum air.jln2 tgk coklat!
Labels: , 1 comments |
Reactions: